All Junior Engineer Association

Lets discuss Everything here

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» skang smua dah meninggalkan MISC dah
Tue Nov 20 2012, 15:08 by afarhan

» http:// and https://
Wed Nov 19 2008, 10:51 by Hang Hebat

» Warning...Tsunami
Wed Nov 19 2008, 08:49 by Hang Hebat

» Focus on Problems vs. Focus on Solution
Tue Nov 18 2008, 16:07 by Hang Hebat

» Beauty of Mathematics.
Tue Nov 18 2008, 13:59 by Hang Hebat

» AGE OF A WOMAN (Just for a laugh.....)
Tue Nov 18 2008, 12:29 by Hang Hebat

» Speed Trap Spot
Tue Sep 30 2008, 00:00 by Rafael Diago

» Open the windows after you enter your car
Tue Sep 23 2008, 10:16 by Hang Hebat

» Marriage life before & after!!!
Fri Sep 12 2008, 17:47 by Rafael Diago

Affiliates
free forum
 


RSS feeds



You are not connected. Please login or register

Fantasy Premierleague Discussion

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: Fantasy Premierleague Discussion on Thu Aug 28 2008, 12:52

mnha


Prebet JE
Prebet JE
wan...xper nnti ko gi training aku akan pastikan ko jth

View user profile http://www.syok.org

27 Re: Fantasy Premierleague Discussion on Thu Aug 28 2008, 13:20

Twenty-One


Moderator
Moderator
kat sini rupanya korang.

aku gi training aku ada assistant paan. aku target nak kalahkan syuk je.


wei syuk, bawak awek dalam avatar ko tu training nanti

Twisted Evil

View user profile

28 Re: Fantasy Premierleague Discussion on Thu Aug 28 2008, 13:43

apisafraizal

avatar
Koperal JE
Koperal JE
relax laa.. baru dua game dah panas... kejap je yang atas tu.. 2-3 game lagi turun laa.. mase tu baka la cukup2 sape yang jatuh tu.. hahaha

View user profile

29 Re: Fantasy Premierleague Discussion on Thu Aug 28 2008, 14:36

nikobe

avatar
Sarjan JE
Sarjan JE
Twenty-One wrote:kat sini rupanya korang.

aku gi training aku ada assistant paan. aku target nak kalahkan syuk je.


wei syuk, bawak awek dalam avatar ko tu training nanti

Twisted Evil

boleh..boleh..dgn syarat ko kena pakai player hull 3 org, west brom 3, stoke 3, fulham 3, haa yg lebih tu ko boleh pilih..huhu

View user profile http://www.google.com

30 Re: Fantasy Premierleague Discussion on Thu Aug 28 2008, 16:35

Twenty-One


Moderator
Moderator
ala aku tak suruh pun ko mesti bawak punye. nanti dah seminggu mula la simptom2 kemurungan.

awal training (ceria)
tgh training (senyap)
tgh training weekend (ceria maximum)
hujung training (kembali senyap)

View user profile

31 Re: Fantasy Premierleague Discussion on Thu Aug 28 2008, 17:43

ben_G

avatar
Moderator
Moderator
Ui...

Pat la share strategy..aku dah angin satu badan nie..

View user profile

32 Re: Fantasy Premierleague Discussion on Fri Aug 29 2008, 12:09

nikobe

avatar
Sarjan JE
Sarjan JE
hazwann....strategy minggu nie ape??? Mad Mad

View user profile http://www.google.com

33 Re: Fantasy Premierleague Discussion on Tue Sep 02 2008, 14:53

nikobe

avatar
Sarjan JE
Sarjan JE
tanak tanyer hazwan dah..
nak tanyer nuar plak..
huhu

View user profile http://www.google.com

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum